Vår fantastiska personalgrupp - en av de bästa anledningarna att vara på Stubben

Göran Enger

Jag heter Göran och är rektor på Stubben. Det bästa med I Ur och Skur är att det handlar om en suverän blandning av två av mina favoriter, nämligen natur och barn. Det är viktigt att även vi pedagoger trivs och har kul på jobbet. Det är den bästa förutsättningen för att barnen ska få en så bra och kreativ  verksamhet som möjligt. Genom att vara flexibla vill vi ta till vara på det bästa varje dag har att ge. Ligger Askrikefjärden spegelblank tar vi fram kanoterna eller har det kommit nysnö är det klart att vi åker skidor. En regnig novemberdag är vattenpölarna som bäst osv. Jag har ett fantastiskt, men också viktigt jobb. Vad är viktigare än vår framtid?

Lena Lindén

Lena heter jag och är och har varit verksam inom förskola i många år. Utbildad barn-skötare med flera andra påbyggnadskurser. Jag har även hunnit med en tur i hemtjänsten, tryckeribranschen och daglig verksamhet för personer med särskilt stöd som Ö-gruppen och Conexi.
 
Jag älskar att sjunga, rimma och spela teater tillsammans med barnen. Spelar gärna fotboll och ger dem utmaningar inom fysiska aktiviteter.
Mitt ledord är att kunskap lär man sig bäst med kroppen & knoppen!
Närheten till naturen ger oss den stora förmånen att nyttja olika lek/läromiljöer.
Varje dag är full med nya utmaningar och kunskaper.
Vi är bådas lärare! Barnen och pedagogerna.


Sara Bozdogan

Den kryddiga pedagogen som med massa värme vurmar lite extra för de som verkligen behöver det. Gillar teater och att ta hand om det som naturen bjuder på. 

Viveca Niveman

Vår erfarne förskollärare som tar hand om alla barnen, men som allra helst ger de äldsta "Femmisarna" riktigt kluriga pedagogiska utmaningar. Drar gärna iväg på alla möjliga muséer. 

Sebastian Rodniansky

Mannen med många strängar på sin lyra. Allt från trummor, fotboll, digitala verktyg och sist, men inte minst ger oss fantastisk mat från världens alla hörn.